Edelsteen rollers

Besteed €25 aan Dr. Van der Hoog producten en krijg een gratis edelsteen roller cadeau! Kies jouw steen. Rozenkwarts of jade?

HOW WE ROLL 

1. Begin met een gereinigde en droge huid.

2. Breng crème aan op het gezicht.

3. Start met de grootste roller. Rol vanaf je mondhoek richting je oor en werk langzaam naar boven.

4. Begin vervolgens in het midden van je voorhoofd en rol omhoog, rol van de zijkant van het voorhoofd richting je oren. 

5. Gebruik de kleinste roller voor onder je ogen en op de wenkbrauwen, rol van de binnenkant naar de buitenkant van je ogen en gebruik weinig druk. 

6. Eindig door vanaf je kin en onderkaak naar beneden richting je hals te rollen.

7. Als laatste stap drink je een groot glas water of lichte thee om afvalstoffen weg te spoelen. 

€40

Jade roller

De jade steen staat bekend om zijn helende en zuiverende krachten. Door twee keer per dag te rollen neemt de aanvoer van voedingsstoffen in de huid toe. Deze voedingsstoffen zijn onder andere nodig voor de productie van collageen en elastine, de stofjes die de huid jong en elastisch houden. Het rollen vermindert roodheid en zorgt ervoor dat je ontspant. De steen voelt aangenaam aan op de huid en geeft jou én je huid een boost.

€40

Rozenkwart roller

Rozenkwarts staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen. De roller werkt daardoor goed tegen een doffe huid. Doordat de steen verkoelend werkt worden de haarvaatjes kleiner en oogt de huid minder rood. Het rollen zelf zorgt voor een betere bloedcirculatie en een lichte lymfedrainage. Hierdoor wordt je huid voorzien van meer voedingsstoffen en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Daardoor kunnen rimpels verminderen en oogt de huid frisser en gladder.

× Stel je vraag via WhatsApp op 06-51208573
(bereikbaar tussen 8.30 – 21.00 uur, in het weekend tussen 10.00 – 20.00 uur).
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!