Wie was Dr. Van der Hoog

Hoe het begon in 1912

Omdat zijn vrouw huidproblemen had startte Dr. Pieter Henricus van der Hoog in 1913 zijn wereldreis. Een avontuur dat bestond uit het zoeken naar natuurlijke ingrediënten om de beste crèmes te ontwikkelen. Als afgestudeerd arts en dermatoloog werkte hij jaren op de meest exotische plekken. Geïnspireerd door inheemse gebruiken creëerde hij zijn eerste en inmiddels befaamde huidverzorgingsproducten onder de naam Dr. van der Hoog.

Dry January voor je huid!

Dry January voor je huid!

Dat alcohol niet goed is voor je lichaam is al lang bekend, maar is het ook slecht voor de huid? Verzorgingsproducten met alcohol erin zijn niet per definitie slecht voor de huid, zeker niet als je een vettige huid hebt.

Lees meer
Mondmasker en huiduitslag

Mondmasker en huiduitslag

Last van je huid door het dragen van een mondkapje? We vragen onze huidtherapeut om raad!
Veel mensen hebben last van onzuiverheden die ontstaan in het gebied dat wordt bedekt door een mondkapje: mond, kin, bovenlip, wangen en kaak. Onder het mondmasker ontstaan puistjes, mee-eters en schilfers. Er kan ook eczeem in de mondhoekjes ontstaan.

Lees meer
Wat betekent ‘hypoallergeen’ nou echt?

Wat betekent ‘hypoallergeen’ nou echt?

Hypoallergeen De term hypoallergeen zie je vaak op verpakkingen staan. Het woord bestaat uit twee delen. Hypo betekent ‘laag’. Het begrip allergeen duidt op de potentie van een stof om een allergische reactie te veroorzaken. De betekenis van hypoallergeen is dus als...

Lees meer
× Stel je vraag via WhatsApp op 06-51208573
(bereikbaar tussen 8.30 – 21.00 uur, in het weekend tussen 10.00 – 20.00 uur).
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!