Nieuw: poedermaskers

Lees hieronder snel meer over de verschillende poedermaskers en maak je keuze! Welke probeer jij het liefst uit?

Poedermasker schuimende reiniging

Het poedermasker schuimende reiniging bevat kaolien klei en Braziliaanse gouden klei met een diep reinigende en zuiverende werking. Het masker bruist, schuimt en laat je huid weer zacht en fris aanvoelen.

Poedermasker bamboe houtskool

Het poedermasker bamboe houtskool bevat kaolien klei en vulkanische klei. Deze combinatie zorgt voor een diep reinigend en zuiverend effect. Op de bovenste laag van je huid bevinden zich dode huidcellen. Het poedermasker helpt deze te verwijderen. Vuil en onzuiverheden op de huid worden verwijderd door het absorberende vermogen van het masker.

Poedermasker zachte scrub

Het poedermasker zachte scrub bevat kaolien klei en natuurlijke scrubdeeltjes uit silicium mineralen. Dit bruisende en zachte scrub poedermasker helpt de dode huidcellen van de huid te verwijderen.

 

Helaas, je kunt je niet meer aanmelden om de poedermaskers te testen. We zijn op dit moment druk bezig om de gelukkigen te selecteren. Heb jij je aangemeld? Je ontvangt zo snel mogelijk een mail met daarin meer informatie. Was je net te laat? Jammer! Houd de testpanel-nieuwsbrief in de gaten en wie weet ben je volgende keer een van de gelukkige!

Kies je product op categorie

Kies je product op huidtype

Dr. Van der Hoog in een nieuw jasje!

Sinds begin 2017 zijn de producten van Dr. Van der Hoog te spotten met een nieuw design. Ontdek hier meer over deze nieuwe verpakkingen!

× Stel je vraag via WhatsApp op 06-51208573
(bereikbaar tussen 8.30 – 21.00 uur, in het weekend tussen 10.00 – 20.00 uur).