Anti-age? Pro-age!

2 mei 2019 | Algemeen, Huidveroudering

Wat is het belang van het dagelijks reinigen en hydrateren van je (overgevoelige) huid? Lees het in deze blog.

Anti-age?
Ouder worden hoort bij het leven. Het gebeurt in alle lichaamscellen en wordt als eerst zichtbaar in de huid. Dat komt doordat de aanmaak van collageen en elastine vermindert, waardoor de huid slapper en minder elastisch wordt. Waardoor rimpels en lijntjes ontstaan. Ook wordt de huid droger en gevoeliger omdat de huidbarrière langer nodig heeft om te herstellen. Op de lange termijn ontstaan er dikwijls ook ouderdoms- en zonnevlekjes. Crèmes en andere producten kunnen dit natuurlijke verouderingsproces nooit helemaal stopzetten omdat ze maar beperkt in de huid kunnen doordringen. Waarom hebben wij dan toch zo’n groot aanbod anti-aging crèmes? Omdat huidbehoeftes veranderen naarmate je ouder wordt en het ons doel is om jouw huid gezond en stralend te houden, je leven lang, zonder onrealistische beloftes.

Pro-age!
Het is helemaal niet erg om ouder te worden en dat te zien aan de huid. Ouder worden hoort bij het leven. Maar het mooist is het wanneer je huid wel gezond en stralend blijft. Dat bereik je door te kiezen voor de juiste huidverzorging. Onze anti-aging crèmes bevatten ingrediënten die de huid rijkelijk voeden, verstevigen en bovendien onregelmatige pigmentatie tegengaan. Daarnaast laten ze je huid natuurlijk zacht en comfortabel aanvoelen.

De producten
Onze 30+ lijn bevat Manilkara plantenextract, shea butter en glycerine om de huid te hydrateren, de elasticiteit verbeteren en te helpen eerste fijne lijntjes te verminderen.
Anti-aging dagcrème 30+ - Dr. Van der HoogAnti-aging nachtcrème 30+ - Dr. Van der Hoog
Onze 40+ crèmes beschermen je huid en bestrijden een doffe huid en rimpeltjes, waarbij globularia extract de natuurlijke teint van je huid ondersteunt. De Q10 in onze crèmes zorgt ervoor dat je huid steviger en gladder aanvoelt. Madeliefjes extract gaat de aanmaak van pigmentvlekken tegen, door bestaande vlekjes te vervagen en het ontstaan van nieuwe te remmen.
Anti-aging dagcrème 40+ - Dr. Van der Hoog
Onze rijke 50+ dag- en nachtcrème bevat ingrediënten die huidverslapping actief tegen gaan en het herstel van de huid- en huidbarrière ondersteunen. Pioenroos vermindert roodheid en stimuleert een gelijkmatige pigmentatie. Zeewierextract zorgt voor een strakkere huid en vermindert lijntjes en rimpels. Daarnaast is deze crème heerlijk voedend en stimuleert de aanmaak van collageen voor een stevig aanvoelende huid.
Anti-aging dagcrème 40+ - Dr. Van der HoogAnti-aging nachtcrème 40+ - Dr. Van der Hoog
Alle dagcrèmes van Dr. Van der Hoog bevatten SPF15 om de huid dagelijks te beschermen tegen de invloeden van UV licht.

 

× Stel je vraag via WhatsApp op 06-51208573
(bereikbaar tussen 8.30 – 21.00 uur, in het weekend tussen 10.00 – 20.00 uur).
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!