Dr. Van der Hoog in een nieuw jasje!

2 maart 2017 | Nieuws

Misschien heb jij het ook gemerkt. De afgelopen maanden is er bij het merk Dr. Van der Hoog het één en ander veranderd. Zo zijn we sinds december 2016 beschikbaar via WhatsApp en heeft het merk een Instagram account gekregen. Je hoort het al, wij komen dichterbij. En dat is ook wat wij willen, meer contact met jou als gebruiker en ervaringsdeskundige van jezelf. Alleen zo kunnen we producten ontwikkelen die aansluiten op jouw behoeftes en kunnen wij je voorzien van informatie die voor jou relevant is. Op plekken en tijden die jou het beste uitkomen.

Dr. Pieter Henricus van der Hoog was dermatoloog. Zijn vrouw had last van een gevoelige huid waardoor hij crèmes op basis van plantenextracten, vitamines en mineralen speciaal voor haar ontwikkelde. Door te luisteren naar haar behoeftes.

Anno nu staan we nog steeds voor dezelfde principes: innovatieve en natuurlijke producten die tot stand zijn gekomen door echt te luisteren naar de behoeftes van de Nederlandse vrouw. En daar zijn we trots op!

Design

Bij een nieuwe communicatie hoort ook een nieuw jasje. Sinds begin 2017 zijn de producten van Dr. Van der Hoog te spotten met een nieuw design. De formulering en samenstelling is niet gewijzigd, alleen de verpakking is vernieuwd.

De producten met nieuwe verpakking zullen één voor één instromen in de winkels waar we te koop zijn en natuurlijk ook online. We zijn natuurlijk apetrots op ons nieuwe design en hopen dat het jullie ook aanspreekt.

 

× Stel je vraag via WhatsApp op 06-51208573
(bereikbaar tussen 8.30 – 21.00 uur, in het weekend tussen 10.00 – 20.00 uur).