Nieuw in het assortiment: poedermaskers!

22 november 2017 | Algemeen, Maskers, Nieuws

Nieuw in het assortiment: poedermaskers - Dr. Van der Hoog

Misschien heb je de nieuwe poedermaskers van Dr. Van der Hoog al voorbij zien komen op Facebook of Instagram. De maskers zijn inmiddels verkrijgbaar bij Etos en in onze eigen webshop. Je kunt kiezen uit drie varianten: het poedermasker bamboe houtskool, het poedermasker zachte scrub en het poedermasker schuimende reiniging. De maskers zijn geschikt voor alle huidtypen. Welke probeer jij als eerste uit?

Poedermasker schuimende reiniging

Het poedermasker schuimende reiniging bevat kaolien klei en Braziliaanse gouden klei met een diep reinigende en zuiverende werking. Het masker bruist, schuimt en laat je huid weer zacht en fris aanvoelen.

Poedermasker bamboe houtskool

Het poedermasker bamboe houtskool bevat kaolien klei en vulkanische klei. Deze combinatie zorgt voor een diep reinigend en zuiverend effect. Op de bovenste laag van je huid bevinden zich dode huidcellen. Het poedermasker helpt deze te verwijderen. Vuil en onzuiverheden op de huid worden verwijderd door het absorberende vermogen van het masker.

Poedermasker zachte scrub

Het poedermasker zachte scrub bevat kaolien klei en natuurlijke scrubdeeltjes uit silicium mineralen. Dit bruisende en zachte scrub poedermasker helpt de dode huidcellen van de huid te verwijderen.

Hoe werkt het?

Reinig eerst goed je gezicht. Meng vervolgens 1 eetlepel poeder met een paar druppels water tot een homogene massa. Breng het masker aan op je gezicht en laat de huid rondom je ogen en mond vrij. Ontspan 15 tot 20 minuten en laat het masker inwerken.  Neem het masker af met lauwwarm water en dep de huid droog met een zachte handdoek. Voor een optimaal resultaat kun je het beste wekelijks het poedermasker gebruiken.

× Stel je vraag via WhatsApp op 06-51208573
(bereikbaar tussen 8.30 – 21.00 uur, in het weekend tussen 10.00 – 20.00 uur).