Nieuw:
3 Staps Gezichtskuur!

Een professionele gezichtsbehandeling in drie gemakkelijke stappen, gewoon voor bij jou thuis.

Nieuw: 3 Staps Gezichtskuur

Ook altijd al het gevoel van een professionele gezichtsbehandeling willen hebben, maar niet altijd zin, tijd of geld voor een bezoek aan de schoonheidsspecialist? Vanaf nu kun je zelf een professionele behandeling thuis doen. Gewoon in je eigen badkamer. Wel zo makkelijk.

Dr. Van der Hoog introduceert 3 verschillende gezichtskuren. Elke behandeling bestaat uit 3 stappen. De 3 verschillende producten met specifieke ingrediënten vullen elkaar goed aan. Voor het beste resultaat trakteer je jezelf wekelijks op een kuur en voer je de stappen in de juiste volgorde uit. 1 verpakking is goed voor 4 behandelingen. Meer weten over de verschillende varianten? Lees hieronder meer!

3 Staps Gezichtskuur…
voor de ouder wordende huid

Dit is een anti-rimpel en verzorgende gezichtsbehandeling in 3 gemakkelijke stappen. De behandeling start met een peeling op basis van een complex van verschillende AHA fruitzuren, vervolgens breng je een schuimende reiniger aan op je gezicht met o.a. zeewier dat een hoge concentratie vitaminen en mineralen bevat. De behandeling eindigt met een anti-rimpel nachtmasker met arganolie en shea butter, zodat de huid gedurende de nacht optimaal kan herstellen en het masker goed inwerkt. Deze variant is speciaal voor de vrouw die graag iets doet tegen huidveroudering. De verschillende specifieke werkzame ingrediënten vullen elkaar goed aan. Een zachte en gladde huid is het resultaat.

 

3 Staps Gezichtskuur…
voor de overgevoelige huid

Dit is een herstellende en beschermende gezichtsbehandeling in 3 gemakkelijke stappen. Als voorbereiding begint de behandeling met een milde reinigingsolie met een complex bestaande uit soja-, druivenpit- en zoete amandelpitolie, gevolgd door een rijk hydraterend masker op basis van een vochtregulerend complex en avocado-olie. De behandeling eindigt met een voedende gezichtsolie op basis van calendula extract, jojoba-olie en vitamine E. Deze variant is speciaal voor de vrouw met een overgevoelige huid. De verschillende specifieke werkzame ingrediënten vullen elkaar goed aan. Een zachte en soepele huid is het resultaat. 

*Bevat geen parfum, kleurstoffen & parabenen!

3 Staps Gezichtskuur…
voor de normale tot vette huid

Een reinigende en matterende gezichtsbehandeling in 3 gemakkelijke stappen. De eerste stap van de behandeling bestaat uit een zachte exfoliërende scrubgel met lime-extract en natuurlijke scrubdeeltjes uit silicium mineralen.  Vervolgens breng je een diep reinigend en zuiverend masker met kaolien klei en houtskoolpoeder aan. De behandeling eindigt met een verzorgende lichte fluïde met een zuiverend complex. Deze variant is speciaal voor de vrouw met een normale tot vette huid. De verschillende specifieke werkzame ingrediënten vullen elkaar goed aan. Een gereinigde en gematteerde huid is het resultaat. 

 

Voor welke variant ga jij? 

× Stel je vraag via WhatsApp op 06-51208573
(bereikbaar tussen 8.30 – 21.00 uur, in het weekend tussen 10.00 – 20.00 uur).
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!