Nieuw: poedermaskers

Dr. Van der Hoog heeft drie nieuwe maskers aan het assortiment toegevoegd. Geen kant en klare maskers zoals de crèmemaskers en tubemaskers, maar poedermaskers. De diep reinigende maskers zijn verkrijgbaar in drie varianten. Namelijk het poedermasker bamboe houtskool, het poedermasker schuimende reiniging en het poedermasker zachte scrub. De maskers zijn geschikt voor alle huidtypen en bevatten 70 gram poeder, geschikt voor 7 maskermomenten.

Poedermasker schuimende reiniging

Het poedermasker schuimende reiniging bevat kaolien klei en Braziliaanse gouden klei met een diep reinigende en zuiverende werking. Het masker bruist, schuimt en laat je huid weer zacht en fris aanvoelen.

Poedermasker bamboe houtskool

Het poedermasker bamboe houtskool bevat kaolien klei en vulkanische klei. Deze combinatie zorgt voor een diep reinigend en zuiverend effect. Op de bovenste laag van je huid bevinden zich dode huidcellen. Het poedermasker helpt deze te verwijderen. Vuil en onzuiverheden op de huid worden verwijderd door het absorberende vermogen van het masker.

Poedermasker zachte scrub

Het poedermasker zachte scrub bevat kaolien klei en natuurlijke scrubdeeltjes uit silicium mineralen. Dit bruisende en zachte scrub poedermasker helpt de dode huidcellen van de huid te verwijderen.

De poedermaskers zijn verkrijgbaar bij Etos. Klik hier voor alle verkooppunten.

 

Hoe werkt het? 

Reinig eerst goed je gezicht. Meng vervolgens 1 eetlepel poeder met een paar druppels water tot een homogene massa. Breng het masker aan op je gezicht en laat de huid rondom je ogen en mond vrij. Ontspan 15 tot 20 minuten en laat het masker inwerken.  Neem het masker af met lauwwarm water en dep de huid droog met een zachte handdoek.

Kies je product op categorie

Kies je product op huidtype

Dr. Van der Hoog in een nieuw jasje!

Sinds begin 2017 zijn de producten van Dr. Van der Hoog te spotten met een nieuw design. Ontdek hier meer over deze nieuwe verpakkingen!

× Stel je vraag via WhatsApp op 06-51208573
(bereikbaar tussen 8.30 – 21.00 uur, in het weekend tussen 10.00 – 20.00 uur).