Dr. Van der Hoog, een rijk verleden

“De menselijke huid is een buitengewoon interessant en belangrijk orgaan. Een groot deel van ons zieleleven speelt zich er in af”
Bron: Schoonheidsmiddelen, hun samenstelling en toepassing, 1936.

Geboorte Dr. Van der Hoog

Dr. Pieter Hendricus van der Hoog geboren in Den Haag.

Afgestudeerd als dermatoloog

Dr. Van der Hoog werd dokter en studeerde af als dermatoloog.

Wereldreis

Dr. Van der Hoog maakte een reis om de wereld om op zoek te gaan naar natuurlijke ingrediënten, die de basis vormde voor zijn huidverzorgingslijn. Zijn vrouw kampte met huidproblemen en tijdens zijn wereldreis kwam hij in contact met de lokale mensen en leerde veel over hun inheemse gebruiken en welke natuurlijke ingrediënten zij gebruikten om hun huid te verzorgen.

4-stappenplan

In zijn dokterspraktijk kwam Dr. Van der Hoog veel in contact met patiënten met een overgevoelige huid. En daarom ontwikkelde hij een aantal verschillende huidverzorgingsproducten voor verschillende huidtypes. Dit vormde de basis voor het nog steeds actieve 4-stappenplan: reinigen, verfrissen, beschermen en herstellen. Zijn visie was: “Schoonheid is zichtbare gezondheid”.

Basis is gelegd

De basis is gelegd voor het eerste cosmeticahuis van Nederland. Op basis van natuurlijke ingrediënten, vitamines en mineralen.

Groei

Dr. Van der Hoog groeit uit tot een vooraanstaand cosmeticahuis. De producten zijn van Nederlandse bodem en op natuurlijke basis ontwikkeld, in combinatie met de laatste innovaties op laboratorium gebied.

Advertenties van vroeger

Advertenties Dr. van der Hoog

Innovaties

O..a 2 zone masker & extra balans lijn

Advertenties Dr. van der Hoog

Start campagne
“Je bent je eigen schoonheidspecialiste”

Je weet ook als geen ander de leeftijd van je huid en welke factoren haar van binnenuit of van buitenaf kunnen beïnvloeden. Als ervaringsdeskundige en ervaren schoonheidsspecialiste heb je nog maar één ding nodig: een verzorgingslijn die fantastisch inspeelt op jouw huidbehoeften.

Je bent je dagelijks bewust van de conditie van je huid. Je kijkt in de spiegel, verzorgt je huid en krijgt complimentjes als je er uitgerust uitziet.

Start campagne
“Uit liefde voor de vrouw”

Uit onderzoek blijkt dat 85% van de Nederlandse vrouwen zich niet identificeert met de geknutselde modellen in vele huidverzorgingscampagnes. Dr. Van der Hoog koos er daarom voor de vrouwen in de nieuwe campagne “uit liefde voor de vrouw” Photoshop- en make-uploos te portretteren.

Herlancering Dr. Van der Hoog en campagne “natuurlijke klasse”

Je huid is als een kledingstuk. Ze laat zien wat je bent en hoe je je voelt. En hoe mooier je huid, hoe mooier je uitstraling. Schoonheid ontleend aan de natuur is wat ons drijft. Puur en wars van fancy toevoegingen.

Refreshing rasberry

Restyling logo

Gerestyled logo en stijlvolle verpakkingen.

Restyling huisstijl Dr van der Hoog

Heb jij een vraag over je huid?

Of informatie nodig over onze producten?

× Stel je vraag via WhatsApp op 06-51208573
(bereikbaar tussen 8.30 – 21.00 uur, in het weekend tussen 10.00 – 20.00 uur).
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!