Welkom bij het testpanel
van Dr. Van der Hoog

Dr. Van der Hoog is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten om jou zo goed mogelijk in je behoefte te kunnen voorzien.
Dr. Van der Hoog luistert naar je huid en gaat daarom graag het gesprek met je aan. Door deel te nemen aan het testpanel van Dr. Van der Hoog kun jij de nieuwste producten testen en jouw mening geven. Jij kent je huid immers het beste.

Jouw huidtype

Dr. Van der Hoog biedt voor elk huidtype verschillende producten aan zodat er altijd een assortiment aan producten is dat goed aansluit bij de behoefte van je huid. Om je producten te laten testen die goed bij jouw huid passen is het belangrijk dat we je huidtype weten. Weet je niet welk huidtype je hebt? Doe dan hier de huidtest om hier achter te komen.

Hoe werkt het testpanel

Door het onderstaande formulier in te vullen en te versturen, meld je je aan voor het testpanel. Je ontvangt hierover een bevestiging via de mail. Vanaf dat moment behoor jij tot het Dr. Van der Hoog testpanel. Zodra er een nieuw product ontwikkeld is dat aansluit bij jouw opgegeven huidtype nemen wij via de mail contact met je op.

Ook kan het zijn dat we je af en toe om je mening vragen voor de ontwikkeling van nieuwe producten of acties. Je vult een korte vragenlijst in en je maakt kans op leuke prijzen!

× Stel je vraag via WhatsApp op 06-51208573
(bereikbaar tussen 8.30 – 21.00 uur, in het weekend tussen 10.00 – 20.00 uur).
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!