Veel gestelde vragen

Vragen over Dr. Van der Hoog

Wat is de geschiedenis van Dr. Van der Hoog?

Dr. Van der Hoog is een Nederlands cosmeticamerk, wat in 1935 is opgericht door Dr. Pieter Hendricus van der Hoog. Uit liefde voor zijn vrouw, die huidproblemen had, reisde hij de wereld rond om zo de beste crèmes te ontwikkelen. Zijn inspiratie vond hij in inheemse gebruiken. Hij legde zo de basis voor het eerste cosmeticahuis van Nederland. Klik hier voor meer informatie.

Waar zijn de huidverzorgingsproducten van Dr. Van der Hoog verkrijgbaar?

Dr. Van der Hoog is verkrijgbaar bij o.a. Etos, DA, Kruidvat en vele zelfstandige drogisterijen. Daarnaast is Dr. Van der Hoog online verkrijgbaar bij  drogisterij.net. Klik hier om naar drogisterij.net te gaan.

Steunt Dr. Van der Hoog goede doelen?

Dr. Van der Hoog steunt al enige jaren de stichting “Look Good, Feel Better”, een non-profit organisatie die met behulp van sponsoring van verschillende bedrijven workshops uiterlijke verzorging geeft aan patiënten die lijden aan de ziekte kanker. Voor meer informatie, ga naar http://www.lookgoodfeelbetter.nl.

Vragen over de producten van Dr. Van der Hoog

Zijn de producten van Dr. Van der Hoog dierproefvrij?

Ja de producten van Dr. Van der Hoog zijn dierproefvrij. Dierproeven zijn verboden in Nederland sinds 1997, dit staat in de Wet op Dierproeven. Dit betekent dat alle cosmetica die in Nederland verkocht of gemaakt wordt sinds 1997 dierproefvrij is. Alle Cosmetica die gemaakt of verkocht wordt in de rest van Europa zijn dierproefvrij sinds 2004.
Ons merk is een Nederlands merk dat geproduceerd wordt binnen de EU. Verder is het alleen verkrijgbaar in Nederland en België.

Hoe weet ik wat mijn huidtype is?

Je kunt op onze website aan de hand van een huidtest bepalen wat je huidtype is. Klik hier om naar de huidtest te gaan.

Hebben de producten van Dr. Van der Hoog een UV-filter?

Een aantal van onze dag- & beschermende crèmes hebben een UV-filter. Dit staat altijd bij het product vermeld.

Zijn de producten van Dr. Van der Hoog op natuurlijke basis?

Alle huidverzorgingsproducten van Dr. Van der Hoog zijn op basis van plantenextracten, vitamines en mineralen. De producten bevatten geen parabenen en minerale oliën.

Contact met Dr. Van der Hoog

Hoe kan ik contact opnemen met Dr. Van der Hoog?

Je kunt contact met ons opnemen via het contact formulier op onze contact pagina, via onze social media kanalen en via WhatsApp. Klik hier om naar de contact pagina te gaan.

Wat als mijn vraag hier niet tussen staat?

We beantwoorden graag al je vragen. Je kunt contact met ons opnemen via het contact formulier op onze contact pagina, via onze social media kanalen en via WhatsApp. Klik hier om naar de contact pagina te gaan.

× Stel je vraag via WhatsApp op 06-51208573
(bereikbaar tussen 8.30 – 21.00 uur, in het weekend tussen 10.00 – 20.00 uur).