Anti-Aging Collageen || NIEUW IN HET ASSORTIMENT

Aminozurenprofiel
+
  • accent_usp_icon_1 Gratis verzending vanaf € 25 (NL)
  • accent_usp_icon_2 Nederlands product
  • accent_usp_icon_3 Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Wil je meer informatie over dit product of over jouw huid? Stel dan je vraag via info@drvanderhoog.nl

Aminozurenprofiel
Collageen hydrolysaat, vaak verkrijgbaar als collageenpoeder, bevat hoge concentraties van de essentiële aminozuren glycine, lysine en proline. De unieke verhoudingen van deze aminozuren in ons collageen zijn bijzonder waardevol, aangezien onze moderne voeding vaak onvoldoende van deze voedingsstoffen bevat.

Collageenpoeder van duurzame kabeljauw
Collageen kan uit verschillende bronnen worden gewonnen. Het meest voorkomende collageen komt van varkens en runderen, doorgaans uit de bio-industrie en intensieve veehouderij. Wij kiezen echter voor een andere benadering. Om de hoogste kwaliteit en meest gezonde collageen te bieden, gebruiken wij collageen van duurzaam gevangen wilde kabeljauw. Dit collageen is niet alleen van duurzame oorsprong maar ook puur verwerkt.

Neutraal van smaak en rijk aan glycine
Kabeljauwcollageen hydrolysaat is een fijn, wit poeder met een neutrale smaak. Twee eetlepels per dag zijn voldoende om je voeding aan te vullen met deze pure eiwitten. Glycine, een semi-essentieel aminozuur, is het meest voorkomende aminozuur in collageen. Het lichaam produceert zelf ongeveer 3 gram glycine per dag, maar heeft ongeveer 10 gram per dag nodig voor basisprocessen. Daarom is extra inname via voeding noodzakelijk.

Collageen in het lichaam
 Collageen is het meest voorkomende eiwit in het menselijk lichaam, goed voor 30 procent van alle eiwitten. Dit biopolymeer is aanwezig in al het bindweefsel, inclusief de huid, gewrichten en organen, en speelt een cruciale rol in het handhaven van stevigheid, integriteit en structuur. Extra collageeninname is nuttig voor vrijwel iedereen, maar vooral voor sporters en ouderen.

Meer dan een passief weefsel
 Vaak wordt gedacht dat collageen slechts een passief weefsel is met alleen mechanische functies, maar dit is een misvatting. Collageen is bijzonder omdat het naast stevigheid, integriteit en structuur, ook diëlektrische en elektrische geleidingseigenschappen heeft. Hierdoor functioneert het als een communicatiesysteem dat het hele lichaam verbindt en speelt het een rol in de energieproductie.

Collageen als vloeibaar kristal?
 Het lichaam vernieuwt al het collageen elke zes maanden. Voor een optimale werking is het belangrijk om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen, goed te bewegen en voldoende water te drinken. In het lichaam bevindt collageen zich in een staat die tussen een vast kristal en een vloeistof in ligt, wat zijn unieke eigenschappen verklaart.

Deze collageen geleert niet door de extra verwerking die het product heeft ondergaan en is dus makkelijk te mengen met vloeistof.

Een andere optie is om het te mengen door de (warme) maaltijd. Het product kan en mag gewoon verhit worden.

Dosering: meng dagelijks 12 gram (2 eetlepels) met een vloeistof naar keuze, bij een maaltijd of lege maag.

100% gehydroliseerde kabeljauw hydrolysaat.

Allergenen informatie

Bevat vis.

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Anti-Aging Collageen || NIEUW IN HET ASSORTIMENT
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA - het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.