Bestellen, bezorgen en retourneren.

Wanneer je een bestelling plaatst, begint het proces van bezorgen. Onze toegewijde bezorgpartner zorgt ervoor dat uw pakket veilig, CO-2 neutraal en op tijd wordt afgeleverd. Je ontvangt via de Post-NL app. updates over de status van je levering, zodat je altijd op de hoogte bent van de verwachte aankomsttijd.

Bestellen
Bestellingen die vóór 15.00 uur geplaatst zijn, worden dezelfde dag door ons verstuurd. Bestellingen die in het weekend geplaatst zijn, worden op maandag verzonden.

Verzendkosten
De verzendkosten in Nederland zijn € 5,95 (incl. btw),
bestelling van meer dan € 15,00 zijn verzendkostenvrij.

Bezorging
Na je bestelling ontvang je een bestel- en verzendbevestiging. Je bestelling wordt via PostNL verzonden. D.m.v. de track-trace code kan je de bestelling volgen. Wij verzenden met PostNL omdat die, net als wij de ambitie hebben om duurzaam om te gaan met het milieu. PostNL is bezig met duurzamere biobrandstof alternatieven organiseren het laatste stapje van de bezorging en ontplooien initiatieven om de resterende CO2 uitstoot stapsgewijs terugbrengen, die ze in de tussentijd compenseren met het steunen van groene initiatieven. Zo garanderen wij samen dat je pakketten vanaf 1 januari 2022 van deur tot deur bezorgd worden met netto nul CO2-uitstoot.

Retourneren
Je kunt je aankoop herroepen en de producten retourneren mits onaangebroken en binnen twee weken na ontvangst. Om te kunnen retourneren stuur je een e-mail naar info@drvanderhoog.nl.