Over Dr. Van der Hoog

100% Nederlands cosmeticahuis.
Kenmerk: innovatief, betrouwbaar en natuurlijk sinds 1935.

Nederlands eerste cosmeticahuis sinds 1935
Bij Dr. Van der Hoog koesteren we al sinds 1935 een diepgaand vertrouwen in eerlijke productoplossingen die hun beloften nakomen. We zijn stellig overtuigd van de essentiële rol van samenwerking met onze gebruikers, omdat zij als geen ander precies weten wat ze nodig hebben.

Hoe het begon
In 1922 begon dermatoloog Dr. Pieter Hendricus Van der Hoog aan een wereldwijde reis, oorspronkelijk met als doel het zoeken naar natuurlijke ingrediënten voor zijn toekomstige huidverzorgingslijn. Gedurende zijn uitgebreide reis raakte hij in contact met lokale gemeenschappen en verwierf hij waardevolle inzichten in hun inheemse kennis, tradities en vooral de natuurlijke ingrediënten die ze gebruikten voor huidverzorging.

Het 4-stappenplan
In zijn medische praktijk behandelde Dr. Van der Hoog talloze patiënten met een gevoelige huid. Dit inspireerde hem om huidverzorgingsproducten te ontwikkelen die geschikt waren voor diverse huidtypes. Hieruit ontstond het concept van het 4-stappenplan: reinigen, verfrissen, beschermen en herstellen. Zijn filosofie was destijds: "Schoonheid is het zichtbare teken van gezondheid." Dit vormde de basis voor de oprichting van het cosmeticahuis.

Dr. Van der Hoog | natuurlijke klasse sinds 1935