Dr. Van der Hoog blog

Of je nu last hebt van een (over)gevoelige-, vochtarme-, rijpe-, onzuivere-, droge- of gecombineerde huid, bij Dr. Van der Hoog kun je terecht. Naast producten reiken wij jou ook graag oplossingen in de vorm van informatie en advies aan. Wij geloven hierbij in samen creëren. Jij weet immers als geen ander, precies waarnaar je opzoek bent. Daarom schrijven wij graag over onderwerpen waar jij meer over wil weten. Staat jouw onderwerp er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoe verzorg je een normale huid?

Over verschillende huidtypes zijn al blogs geschreven. Maar niet over de normale huid. Waarom is dat zo? En welke verzorging heeft de normale huid nodig?

Lees meer

Reinigen van de huid

Weet jij wat er gebeurt wanneer je je huid reinigt? Wat je wel én juist niet moet doen? Dr. Van der Hoog vertelt er meer over in de blog van vandaag.

Lees meer

Puistjes na je 30ste, hoe kan dit?

De huidspecialisten van Dr. Van der Hoog krijgen veel vragen over puistjes van vrouwen rond de dertig jaar. Maar wat zijn de oorzaken van puistjes op deze leeftijd? Lees de blog van vandaag en kom erachter.

Lees meer

Fabels over je huid

Er bestaan veel fabels rondom de huid en huidverzorging. Vandaag lichten wij er drie toe en vertellen we waarom deze niet waar zijn. Benieuwd? Lees de blog van vandaag.

Lees meer
× Stel je vraag via WhatsApp op 06-51208573
(bereikbaar tussen 8.30 – 21.00 uur, in het weekend tussen 10.00 – 20.00 uur).